Close

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 25 of 27

Thread: Server load over the past four months and server upgrade

              
  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    102,360
    Rep Points
    24,750.6
    Mentioned
    1581 Post(s)
    Rep Power
    248


    Reputation: Yes | No

    Server load over the past four months and server upgrade

    It's time to add horsepower guys. I'm not sure why we're going up as quickly as we're going up as I'm not ready for it. I wish traffic and load would go down a bit but, well, this is the trend:

    Click here to enlarge


    So, I'm exploring server upgrade options at the moment. Please bear with me. Also I hope this is easy on the checkbook as this is getting expensive to run.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    michigan
    Posts
    976
    Rep Points
    815.8
    Mentioned
    16 Post(s)
    Rep Power
    9


    1 out of 1 members liked this post. Reputation: Yes | No
    thank you @Sticky it's a lot better




  3. #3
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    102,360
    Rep Points
    24,750.6
    Mentioned
    1581 Post(s)
    Rep Power
    248


    Reputation: Yes | No

    Still a lot of work to do.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    michigan
    Posts
    976
    Rep Points
    815.8
    Mentioned
    16 Post(s)
    Rep Power
    9


    Reputation: Yes | No
    the site won't come up on my internet at home. I'm wondering if it's from your end (like if my host or ip range is blocked) or mine.




  5. #5
    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    196
    Rep Points
    100.0
    Mentioned
    6 Post(s)
    Rep Power
    2


    1 out of 1 members liked this post. Reputation: Yes | No
    Yours I think

  6. #6
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    michigan
    Posts
    976
    Rep Points
    815.8
    Mentioned
    16 Post(s)
    Rep Power
    9


    Reputation: Yes | No
    i reset my router and changed my ip at home, still not coming up. it's not a browser issue either. I'm posting from my phone mobile internet. it's just this site




  7. #7
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    102,360
    Rep Points
    24,750.6
    Mentioned
    1581 Post(s)
    Rep Power
    248


    1 out of 1 members liked this post. Reputation: Yes | No

    I'll see what I can do. Have you tried the other domains?

  8. #8
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    michigan
    Posts
    976
    Rep Points
    815.8
    Mentioned
    16 Post(s)
    Rep Power
    9


    Reputation: Yes | No
    yeah all the same. here's me posting from a proxy and site comes up just fine. it just will not work with my host.




  9. #9
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    102,360
    Rep Points
    24,750.6
    Mentioned
    1581 Post(s)
    Rep Power
    248


    Reputation: Yes | No

    Send me your ip from your home and I'll look into it. It might be blocked accidentally.

  10. #10
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    102,360
    Rep Points
    24,750.6
    Mentioned
    1581 Post(s)
    Rep Power
    248


    1 out of 1 members liked this post. Reputation: Yes | No

    I'm really sorry about the speed guys. I'm working on it and upgrading hardware and putting in better protections as people keep trying to drag me down with attacks. Not going to let that happen Click here to enlarge

    Expect new hardware soon and I don't give a crap what it costs. You will get the best.

  11. #11
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    michigan
    Posts
    976
    Rep Points
    815.8
    Mentioned
    16 Post(s)
    Rep Power
    9


    Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by Sticky Click here to enlarge
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    I'm really sorry about the speed guys. I'm working on it and upgrading hardware and putting in better protections as people keep trying to drag me down with attacks. Not going to let that happen Click here to enlarge

    Expect new hardware soon and I don't give a crap what it costs. You will get the best.
    who's doing it?




  12. #12
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    102,360
    Rep Points
    24,750.6
    Mentioned
    1581 Post(s)
    Rep Power
    248


    Reputation: Yes | No

    Click here to enlarge Originally Posted by rawad1017 Click here to enlarge
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    who's doing it?
    Someone who is happy about how my forums are doing obviously.

    People attack frequently it just comes with the territory. I just can't believe some car websites get under people's skin to these levels.

  13. #13
    Join Date
    Nov 2012
    Posts
    843
    Rep Points
    696.9
    Mentioned
    27 Post(s)
    Rep Power
    7


    2 out of 2 members liked this post. Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by rawad1017 Click here to enlarge
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    i reset my router and changed my ip at home, still not coming up. it's not a browser issue either. I'm posting from my phone mobile internet. it's just this site
    I had the exact same problem the past 2-3 weeks. I verified that my ip was being blocked for some reason. All my PMs and posts were also failing from my phone Click here to enlarge

    Seems to be fixed. I love this forum and its content as you don't find it anywhere else. The rest of the other forums are populated by stancekids it seems.

  14. #14
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    102,360
    Rep Points
    24,750.6
    Mentioned
    1581 Post(s)
    Rep Power
    248


    Reputation: Yes | No

    Click here to enlarge Originally Posted by Sered Click here to enlarge
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    I had the exact same problem the past 2-3 weeks. I verified that my ip was being blocked for some reason. All my PMs and posts were also failing from my phone Click here to enlarge

    Seems to be fixed. I love this forum and its content as you don't find it anywhere else. The rest of the other forums are populated by stancekids it seems.
    Glad to see some people do appreciate it.

  15. #15
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    michigan
    Posts
    976
    Rep Points
    815.8
    Mentioned
    16 Post(s)
    Rep Power
    9


    Reputation: Yes | No
    you got this stick mayne we're rooting for you

    computer nerds will get that joke




  16. #16
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Madison, WI
    Posts
    140
    Rep Points
    158.3
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    2


    Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by Sticky Click here to enlarge
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Glad to see some people do appreciate it.
    Think we all appreciate it man. Thanks for all of your great work.

    Sorry to hear of the attacks--that's a really $#@!ty thing to have to deal with.

  17. #17
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    102,360
    Rep Points
    24,750.6
    Mentioned
    1581 Post(s)
    Rep Power
    248


    Reputation: Yes | No

    Click here to enlarge Originally Posted by EvanL Click here to enlarge
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Think we all appreciate it man. Thanks for all of your great work.

    Sorry to hear of the attacks--that's a really $#@!ty thing to have to deal with.
    I appreciate it.

    It drained me a bit but the forum and server are now cleaner and faster than ever. A good thing in reality as it forced me clean things up.

  18. #18
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    616
    Rep Points
    1,006.3
    Mentioned
    5 Post(s)
    Rep Power
    11


    Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by rawad1017 Click here to enlarge
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    the site won't come up on my internet at home.
    Same thing for me but as soon as I refresh the page it loads. Weird.

  19. #19
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Perth, Australia
    Posts
    454
    Rep Points
    446.0
    Mentioned
    11 Post(s)
    Rep Power
    5


    Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by AlexQuattro Click here to enlarge
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Same thing for me but as soon as I refresh the page it loads. Weird.
    Same, won't load first time.

  20. #20
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Netherlands
    Posts
    5,659
    Rep Points
    6,024.8
    Mentioned
    55 Post(s)
    Rep Power
    61


    Reputation: Yes | No
    I found it depends on which browser I use, strangely.
    In FireFox all works well 90%.
    In Chrome, most of the times either half of the pictures won't come through and on first connection try it gave an
    Internal Server Error

    Today though apart from the internal server error all pics appear again as normal.
    There are two theories to arguing with women. Neither one works

  21. #21
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    102,360
    Rep Points
    24,750.6
    Mentioned
    1581 Post(s)
    Rep Power
    248


    Reputation: Yes | No

    Weird. Chrome works best for me...

  22. #22
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Brisbane, Australia
    Posts
    2,765
    Rep Points
    859.3
    Mentioned
    45 Post(s)
    Rep Power
    9


    Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by Nugs Click here to enlarge
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    Same, won't load first time.
    exactly my issue

    never had issues with half loading of any sort

    chrome too

    second load works perfectly every single time, and continues to work fine until I leave for more than 10 minutes.
    boop

  23. #23
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    320
    Rep Points
    494.6
    Mentioned
    3 Post(s)
    Rep Power
    5


    Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by Flinchy Click here to enlarge
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    exactly my issue

    never had issues with half loading of any sort

    chrome too

    second load works perfectly every single time, and continues to work fine until I leave for more than 10 minutes.
    +1, different computers, ISPs, etc all the same.

  24. #24
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    102,360
    Rep Points
    24,750.6
    Mentioned
    1581 Post(s)
    Rep Power
    248


    Reputation: Yes | No

    Click here to enlarge Originally Posted by amclint Click here to enlarge
    This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
    +1, different computers, ISPs, etc all the same.
    It should be a little better guys.

    I'll get it perfect. Sorry for the inconvenience.

  25. #25
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Arizona
    Posts
    380
    Rep Points
    1,026.5
    Mentioned
    41 Post(s)
    Rep Power
    11


    Reputation: Yes | No
    No worries....I still have to reload (Chrome) but no big deal.

    GL, it's a pain and frustrating to have to deal with malicious crap. Click here to enlarge

    Click here to enlarge

    Click on the banner to visit our store...

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •