Close

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    michigan
    Posts
    1,076
    Rep Points
    908.3
    Mentioned
    18 Post(s)
    Rep Power
    10


    Reputation: Yes | No

    undercover performance website

    http://undercoverperformance.com/?hg=0&nr=0

    i clicked the banner advertised on this site and it took me to that.
    '08 535xi - fbo

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    117,699
    Rep Points
    31,533.4
    Mentioned
    2064 Post(s)
    Rep Power
    316


    Reputation: Yes | No
    Um... they better get that fixed or they are just wasting a bit of ad money. @undercover @undercoverangie

  3. #3
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    117,699
    Rep Points
    31,533.4
    Mentioned
    2064 Post(s)
    Rep Power
    316


    Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by rawad1017 Click here to enlarge
    http://undercoverperformance.com/?hg=0&nr=0

    i clicked the banner advertised on this site and it took me to that.
    Looks like they changed domains without redirecting: http://undercoverperformancenj.com/

    Updating their ad now.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    NJ
    Posts
    978
    Rep Points
    1,406.3
    Mentioned
    31 Post(s)
    Rep Power
    15


    Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by Sticky Click here to enlarge
    Looks like they changed domains without redirecting: http://undercoverperformancenj.com/

    Updating their ad now.
    the SEOer in me is sad. So sad.


    Also, did you update this site network? On mobile I can no longer see the most recent posts above the forum sections.

  5. #5
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    117,699
    Rep Points
    31,533.4
    Mentioned
    2064 Post(s)
    Rep Power
    316


    Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by chrisisnapping Click here to enlarge
    the SEOer in me is sad. So sad.


    Also, did you update this site network? On mobile I can no longer see the most recent posts above the forum sections.
    Yeah those two domains are going to be a little confusing for SEO purposes. Google is clearly confused if you search for undercover performance.

    Anyay, which site are you browsing from on mobile that is giving you that trouble? Is it doing it on all or just one like vwboost?

  6. #6
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    NJ
    Posts
    978
    Rep Points
    1,406.3
    Mentioned
    31 Post(s)
    Rep Power
    15


    Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by Sticky Click here to enlarge
    Yeah those two domains are going to be a little confusing for SEO purposes. Google is clearly confused if you search for undercover performance.

    Anyay, which site are you browsing from on mobile that is giving you that trouble? Is it doing it on all or just one like vwboost?
    didn't see a notification for this.

    Whether I go to audiboost.com/forum.php, bimmerboost.com/forum.php, vwboost.com/forum.php I'll see the "Top 10 stats" below the first banner ad and above the forum directory if I am NOT logged in. This goes for Firefox and Chrome on a windows 7 PC and my Iphone 5. When i do log in (or my log in session was retained), the Top 10 stats box no longer shows up. Just top banner ad and than the forum directory.

  7. #7
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    117,699
    Rep Points
    31,533.4
    Mentioned
    2064 Post(s)
    Rep Power
    316


    Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by chrisisnapping Click here to enlarge
    didn't see a notification for this.

    Whether I go to audiboost.com/forum.php, bimmerboost.com/forum.php, vwboost.com/forum.php I'll see the "Top 10 stats" below the first banner ad and above the forum directory if I am NOT logged in. This goes for Firefox and Chrome on a windows 7 PC and my Iphone 5. When i do log in (or my log in session was retained), the Top 10 stats box no longer shows up. Just top banner ad and than the forum directory.
    I'll look into this.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •