Close

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 32 of 32
  1. #26
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    8
    Rep Points
    15.8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0


    1 out of 1 members liked this post. Yes Reputation No
    Simple things first. Check fuses and wiring. Check the sleeve plug is in properly and not covered in oil. If that doesnt fix it, its most probably going to need programming.

  2. #27
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    California
    Posts
    674
    Rep Points
    986.1
    Mentioned
    31 Post(s)
    Rep Power
    0



    Yes Reputation No
    I am thinking it might have something to do with my shifter module. The BT cable wont even recognize it anymore. It says the module is unavailable. WEIRD!

  3. #28
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Encino,CA
    Posts
    8,038
    Rep Points
    5,731.5
    Mentioned
    179 Post(s)
    Rep Power
    58


    Yes Reputation No
    Click here to enlarge
    Burger Motorsports
    Home of the Worlds fastest N20s, N54s, N55s, S55s, N63s, and S63s!

    It is the sole responsibility of the purchaser and installer of any BMS part to employ the correct installation techniques required to ensure the proper operation of BMS parts, and BMS disclaims any and all liability for any part failure due to improper installation or use. It is the sole responsibility of the customer to verify that the use of their vehicle and items purchased comply with federal, state and local regulations. BMS claims no legal federal, state or local certification concerning pollution controlled motor vehicles or mandated emissions requirements. BMS products labeled for use only in competition racing vehicles may only be used on competition racing vehicles operated exclusively on a closed course in conjunction with a sanctioned racing event, in accordance with all federal and state laws, and may never be operated on public roads/highways. Please click here for more information on legal requirements related to use of BMS parts.

  4. #29
    Join Date
    Apr 2014
    Posts
    8
    Rep Points
    15.8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0


    Yes Reputation No
    Can you get a scanner and see if you are getting a brake pedal signal?

  5. #30
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    962
    Rep Points
    1,141.3
    Mentioned
    45 Post(s)
    Rep Power
    12


    Yes Reputation No
    Try to disconnect the battery for like 15 minutes...Take the negative terminal off and place a towel underneath...
    Click here to enlarge

  6. #31
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    California
    Posts
    674
    Rep Points
    986.1
    Mentioned
    31 Post(s)
    Rep Power
    0



    Yes Reputation No
    Click here to enlarge Originally Posted by Cn555ic Click here to enlarge
    Try to disconnect the battery for like 15 minutes...Take the negative terminal off and place a towel underneath...
    towel? Like a thin towel between the connections?

  7. #32
    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    962
    Rep Points
    1,141.3
    Mentioned
    45 Post(s)
    Rep Power
    12


    Yes Reputation No
    Click here to enlarge Originally Posted by Linracing Click here to enlarge
    towel? Like a thin towel between the connections?
    yes
    Click here to enlarge

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •