Close

Results 1 to 5 of 5

Thread: BT Cable

  1. #1
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    127
    Rep Points
    93.1
    Mentioned
    4 Post(s)
    Rep Power
    0


    Reputation: Yes | No

    BT Cable

    hey guys im just trying to find a definitive answer for my question, when does the vin lock occur when using the BT cable and software. i have read many different stories about people checking/clearing codes and other stuff and then when they check under the tools section there is still only their very own vin.
    i know for flashing the cable works no matter if there is vins available or not.
    my question is just what features makes the cable lock to a vin and what does not make it lock?
    sorry ive tried searching but it is all mixed up with no for sure answer.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    117,735
    Rep Points
    31,541.4
    Mentioned
    2064 Post(s)
    Rep Power
    316


    Reputation: Yes | No
    You'll get better answers in here.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2013
    Posts
    127
    Rep Points
    93.1
    Mentioned
    4 Post(s)
    Rep Power
    0



    Reputation: Yes | No
    sorry thanks sticky

  4. #4
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    117,735
    Rep Points
    31,541.4
    Mentioned
    2064 Post(s)
    Rep Power
    316


    Reputation: Yes | No

  5. #5
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Florida
    Posts
    904
    Rep Points
    785.6
    Mentioned
    113 Post(s)
    Rep Power
    0


    Reputation: Yes | No
    When you reset or clear any codes

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •