Close

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 51 to 58 of 58

Thread: Wideband kits?

  1. #51
    Join Date
    May 2010
    Location
    CT
    Posts
    1,735
    Rep Points
    826.2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    9


    Yes Reputation No
    Lol cmon that was pretty good Click here to enlarge

  2. #52
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    NJ
    Posts
    13,426
    Rep Points
    58.0
    Mentioned
    318 Post(s)
    Rep Power
    0



    Yes Reputation No
    you can just mount your phone in one of those holders while your doing your thing. and then, when you dont feel like playing, turn off the guage and phone back in your pocket.. i think ti found what im looking for..

  3. #53
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    885
    Rep Points
    8.0
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    0


    Yes Reputation No
    Click here to enlarge Originally Posted by Giggity Click here to enlarge
    You need a separate wideband. Trying to read from a wideband that you are biasing is not exactly accurate, no matter how much people insist it is.
    Holy $#@! someone on this forum can think! Props!

    NGK AFX - hands down.


  4. #54
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Long Island, NY
    Posts
    1,659
    Rep Points
    2,216.2
    Mentioned
    16 Post(s)
    Rep Power
    23


    Yes Reputation No
    Click here to enlarge Originally Posted by mazdaspeed6 Click here to enlarge
    Lol cmon that was pretty good Click here to enlarge
    i lol'd
    2006 AW/Black ZCP 6MT


    Click here to enlarge


    E46 M3 Owners of the World <---- Join the FB group!!


    Instagram :: @NotSMG.M3

    Click here to enlarge

  5. #55
    Join Date
    May 2010
    Location
    CT
    Posts
    1,735
    Rep Points
    826.2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    9


    Yes Reputation No
    ^ i do my best thinking at 345am and at work

  6. #56
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    18
    Rep Points
    16.9
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0


    Yes Reputation No
    Click here to enlarge Originally Posted by Sticky Click here to enlarge
    Couldn't the gauges be run off batteries? Keep it clean, no wires.
    A nice 3 cell R/C lipo battery would power it for months without needing a re-charge but I would rather just run wire then dealing with a battery.

    If you don't mind using your phone you could always hide the wireless enabled gauge someplace and just use your phone as a virtual gauge.
    2007 335i E90
    2010 S1000RR

  7. #57
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Louisville, KY
    Posts
    206
    Rep Points
    91.1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0


    Yes Reputation No
    For those reading AFRs from the stock sensors. Does it display the leanest value or just an average?
    This is my signature... Click here to enlarge

  8. #58
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    NJ
    Posts
    13,426
    Rep Points
    58.0
    Mentioned
    318 Post(s)
    Rep Power
    0



    Yes Reputation No
    i think the leanest. or at least i would hope so

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •