Close

Results 1 to 8 of 8

Thread: BB Flash

  1. #1
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    58
    Rep Points
    50.2
    Mentioned
    7 Post(s)
    Rep Power
    0


    1 out of 1 members liked this post. Yes Reputation No

    BB Flash

    Followed all the steps so far, have the battery charger connected and going and started from the beginning. ID'd the ECU and all necessary fields filled in. Voltage currently shows 0, before I continue to READ ECU I wanted to know if I have any issue?

    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    58
    Rep Points
    50.2
    Mentioned
    7 Post(s)
    Rep Power
    0



    Yes Reputation No
    Update

    Let the car sit and charge for 30 minutes and started over and I got a voltage reading so started the read ecu process and have 75 minutes remaining.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    south florida
    Posts
    1,986
    Rep Points
    2,386.1
    Mentioned
    96 Post(s)
    Rep Power
    24


    Yes Reputation No
    good luck brave man!
    - Proven Power Tampa built 6466 ST -
    - N54 6AT WR 711whp 637wtq-
    -N54 WR 1/4mile trap: 133.57mph- -

  4. #4
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Ellicott City, MD
    Posts
    208
    Rep Points
    145.2
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    2


    Yes Reputation No
    what happen now?
    08 535i 6MT - JB4 G5 ISO - Luke performance flash - E40 & BMS 100% Meth - AR design catless DP - ETS 5" intercooler - BMS DCI - BMS OCC - ER chargepipe - HKS BOV - K-sport coilovers - UUC evo SSK - CDV deleted - ACS spoiler - Click here to enlarge

  5. #5
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Houston under a book
    Posts
    1,423
    Rep Points
    2,751.4
    Mentioned
    71 Post(s)
    Rep Power
    28


    Yes Reputation No
    75 minutes remaining sounds like it's working fine. What year car, what kind of computer are you using for the flash?

  6. #6
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    58
    Rep Points
    50.2
    Mentioned
    7 Post(s)
    Rep Power
    0



    Yes Reputation No
    I just finished installing the pump gas file from bms and the car is running good so far will be logging when I leave work to see how it looks. It's an 09 e60 and I used a windows 8 Lenovo laptop. The write time was 17 minutes can't give any reviews yet but can't wait to see how it drives soon

  7. #7
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    58
    Rep Points
    50.2
    Mentioned
    7 Post(s)
    Rep Power
    0



    2 out of 2 members liked this post. Yes Reputation No
    Here is a log from today right after I updated to the newest hex and installed the BMS/BB Pump Gas Flash.


    Mods are, DCI, DP, FMIC, 91 octane. Car is running stronger then ever with the BMS flash it is a noticeable increase. Click here to enlarge If anyone wants to take a look and give me any thoughts it is appreciated as always. Here is the datazap and an image of the pull
    http://www.datazap.me/u/suii/bms-backend-flash-g5-iso



    Click here to enlarge

  8. #8
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    482
    Rep Points
    368.6
    Mentioned
    11 Post(s)
    Rep Power
    4


    Yes Reputation No
    Click here to enlarge Originally Posted by Suii Click here to enlarge
    Here is a log from today right after I updated to the newest hex and installed the BMS/BB Pump Gas Flash.


    Mods are, DCI, DP, FMIC, 91 octane. Car is running stronger then ever with the BMS flash it is a noticeable increase. Click here to enlarge If anyone wants to take a look and give me any thoughts it is appreciated as always. Here is the datazap and an image of the pull
    http://www.datazap.me/u/suii/bms-backend-flash-g5-iso



    http://www.bimmerboost.com/images/im.../11/ugee-1.jpg
    u r hitting 16+ psi on pump gas then the boost drops to 10! how do u feel it stronger?

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •