Close

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 30 of 30
  1. #26
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    NYC
    Posts
    3,089
    Rep Points
    999.1
    Mentioned
    104 Post(s)
    Rep Power
    10


    Yes Reputation No
    Click here to enlarge Originally Posted by Josh@Cobb Click here to enlarge
    I can definitely understand some showing up due to the process, but stangorang says his will not go away... which is the weird part to me.
    Not sure if you know that I called in or not, but I also had a failure during AP uninstall during the ECU reset phase. AP is in recovery mode but can't get out of it because the AP says that it isn't installed. A JB4 code clear and ECU sleep cycle cleared the dash and the car seems to drive normally with no errors on the stock tune.

  2. #27
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Portland OR
    Posts
    388
    Rep Points
    104.9
    Mentioned
    37 Post(s)
    Rep Power
    0


    Yes Reputation No
    Hey Josh@Cobb with the INPA cable and WinKFP, you can flash the latest MSD file from SP-Daten49. That should fix the issue. I can help @stangorang get everything setup if he needs help.

  3. #28
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Austin, TX
    Posts
    236
    Rep Points
    757.9
    Mentioned
    92 Post(s)
    Rep Power
    8


    Yes Reputation No
    Click here to enlarge Originally Posted by themyst Click here to enlarge
    Not sure if you know that I called in or not, but I also had a failure during AP uninstall during the ECU reset phase. AP is in recovery mode but can't get out of it because the AP says that it isn't installed. A JB4 code clear and ECU sleep cycle cleared the dash and the car seems to drive normally with no errors on the stock tune.
    Click here to enlarge Originally Posted by Wedge1967 Click here to enlarge
    Hey Josh@Cobb with the INPA cable and WinKFP, you can flash the latest MSD file from SP-Daten49. That should fix the issue. I can help @stangorang get everything setup if he needs help.

    Good info. Thanks again guys. I'll see what I can find.
    Josh Dankel
    ECU Engineer
    866.922.3059
    Click here to enlarge
    web | forum | blog | facebook | twitter | youtube

  4. #29
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    Portland OR
    Posts
    388
    Rep Points
    104.9
    Mentioned
    37 Post(s)
    Rep Power
    0


    Yes Reputation No
    Click here to enlarge Originally Posted by Josh@Cobb Click here to enlarge
    Good info. Thanks again guys. I'll see what I can find.
    I'm also just a few miles from your Portland location. If you ever get up this way, let me know.

  5. #30
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Austin, TX
    Posts
    236
    Rep Points
    757.9
    Mentioned
    92 Post(s)
    Rep Power
    8


    Yes Reputation No
    Click here to enlarge Originally Posted by Wedge1967 Click here to enlarge
    I'm also just a few miles from your Portland location. If you ever get up this way, let me know.
    I haven't been up there yet, but that sounds like a plan if I do.
    Josh Dankel
    ECU Engineer
    866.922.3059
    Click here to enlarge
    web | forum | blog | facebook | twitter | youtube

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •