Close

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 76 to 87 of 87
  1. #76
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1,058
    Rep Points
    1,149.6
    Mentioned
    39 Post(s)
    Rep Power
    12


    Yes Reputation No
    Haha, I have been going easy just because I've just instaleld it, and this is my first crack at using NLS. I'll quit the granny shiftin' after work.

  2. #77
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Nj
    Posts
    776
    Rep Points
    963.6
    Mentioned
    7 Post(s)
    Rep Power
    10


    1 out of 1 members liked this post. Yes Reputation No
    Bringing this back from the dead. Just got my wotbox in the mail and it's being installed by my shop. Hope all goes well

  3. #78
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Clarksville, TN
    Posts
    3,890
    Rep Points
    2,480.5
    Mentioned
    44 Post(s)
    Rep Power
    25



    Yes Reputation No
    Good Luck!
    2011 335is DCT, JB4 + MHD BEF, stage 2 LPFP, e50 + 50/50 meth, FBO, MT ET Streets when needed


  4. #79
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    5
    Rep Points
    6.4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0


    1 out of 1 members liked this post. Yes Reputation No
    Im having an issue i hope u guys can help me
    i wired everything up yellow blue Black and Green
    but now i have one red and one orange cable
    there is no Black/red One
    still i wired them like i thought they might work
    is this like a new wot box ??
    the wot box blue light turns on but i aint getting no connection To my car Click here to enlarge
    the software finds the cable but it cant read my car
    please help me
    im getting frustrated

  5. #80
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Nj
    Posts
    776
    Rep Points
    963.6
    Mentioned
    7 Post(s)
    Rep Power
    10


    Yes Reputation No
    I never installed it. Looks too sketchy. Rather stack the jb4

  6. #81
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Fort Mac, AB
    Posts
    1,405
    Rep Points
    771.1
    Mentioned
    23 Post(s)
    Rep Power
    8


    Yes Reputation No
    Click here to enlarge Originally Posted by einza Click here to enlarge
    Im having an issue i hope u guys can help me
    i wired everything up yellow blue Black and Green
    but now i have one red and one orange cable
    there is no Black/red One
    still i wired them like i thought they might work
    is this like a new wot box ??
    the wot box blue light turns on but i aint getting no connection To my car Click here to enlarge
    the software finds the cable but it cant read my car
    please help me
    im getting frustrated
    You have a new schematic for it?

    EDIT: Figured out what your asking. So the Black 18 gauge is ground. The red and black 16 gauge wires (one each not Red/Black)are the ignition coil power wires. If the orange is 16 gauge it is the other coil wire if it is 18 it is the ground. Probably coil as orange is never used fro ground in my experience.
    Last edited by Ingeniator; 04-30-2015 at 10:33 PM.
    07 335XI(A008006) 6AT ~105K miles JB4 G5 ISO VSRF DP's
    09 135I(VK80379) 6MT. Race Project car.
    1) Install Modified Motiv 600 Kit[HTA3076R w/ tial .82] 2) Moton 4 suspension. 3) Build high flow intake manifold with multi-port fuel and relocate OFH 4) Build full cage possible rear diff upgrade 5) Complete staged twin setup with HTA4205R [w/Tial 1.16] 6) Complete dry sump system 7) Sequential maybe

  7. #82
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    5
    Rep Points
    6.4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0


    1 out of 1 members liked this post. Yes Reputation No
    Sorry im just confused By the numbers you are telling me 18 and 16 where do i see those numbers?

  8. #83
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Fort Mac, AB
    Posts
    1,405
    Rep Points
    771.1
    Mentioned
    23 Post(s)
    Rep Power
    8


    Yes Reputation No
    Click here to enlarge Originally Posted by einza Click here to enlarge
    Sorry im just confused By the numbers you are telling me 18 and 16 where do i see those numbers?
    Those are the wire sizes. Thicker wire is 16 gauge thinner wire is 18 gauge. You can use a wire stripper to confirm the size if you want. The Red/Black step in the OP is referencing two wires you splice one to each side of the coil trigger wire. Those are the thick(relatively) wires the thin one like the green and blue wire is for ground.
    07 335XI(A008006) 6AT ~105K miles JB4 G5 ISO VSRF DP's
    09 135I(VK80379) 6MT. Race Project car.
    1) Install Modified Motiv 600 Kit[HTA3076R w/ tial .82] 2) Moton 4 suspension. 3) Build high flow intake manifold with multi-port fuel and relocate OFH 4) Build full cage possible rear diff upgrade 5) Complete staged twin setup with HTA4205R [w/Tial 1.16] 6) Complete dry sump system 7) Sequential maybe

  9. #84
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    5
    Rep Points
    6.4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0


    Yes Reputation No
    Ok thank you
    i will try to figure it out if not
    im getting back to you ��

  10. #85
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    2
    Rep Points
    4.2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0


    1 out of 1 members liked this post. Yes Reputation No
    I have a problem, i dont now how to change the cylinder to 6. It always just says 4 and not 6.
    What i habe done wrong? Everithing else works.Click here to enlarge

  11. #86
    Join Date
    Jul 2012
    Posts
    668
    Rep Points
    1,593.3
    Mentioned
    68 Post(s)
    Rep Power
    16


    1 out of 1 members liked this post. Yes Reputation No
    Click here to enlarge Originally Posted by dani335i Click here to enlarge
    I have a problem, i dont now how to change the cylinder to 6. It always just says 4 and not 6.
    What i habe done wrong? Everithing else works.Click here to enlarge
    Change the "rpm source". The # of cylinders is linked to the rpm source. After selecting verify rpm is correct by clicking "read"

  12. #87
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    2
    Rep Points
    4.2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0


    1 out of 1 members liked this post. Yes Reputation No
    With the new interface V3.9 it worked perfectly, previously had the V3.2. Thank you

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •